Hardek 34 F, 2270 Ormož

SLOVENIJA

+386 02 740 01 68

stupite u kontakt s nama sada

+ 386 02 740 01 69

stupite u kontakt s nama sada

Dobrodošli na spletnem mestu Jurko d.o.o. (v nadaljevanju "Spletna stran"). Ta pravila uporabe urejajo vaš dostop in uporabo naše Spletne strani. Prosimo, da pred nadaljevanjem uporabe Spletne strani pozorno preberete ta pravila.

1. Sprejemanje pravil uporabe

Z uporabo Spletne strani se strinjate s temi pravili uporabe v celoti. Če se ne strinjate z nobenim delom teh pravil, vas prosimo, da nemudoma prenehate uporabljati Spletno stran.

2. Dostop in uporaba

2.1. Dostop do spletne strani: Dostop do Spletne strani je dovoljen le polnoletnim osebam ali osebam, ki imajo po veljavni zakonodaji pravico sklepati pogodbe. Dostop osebam, mlajšim od 18 let ali osebam, ki nimajo zakonite pravice, ni dovoljen.

2.2. Registracija: V nekaterih primerih lahko zahtevamo registracijo, da lahko uporabljate določene dele Spletne strani. Če se registrirate, ste odgovorni za varovanje varnosti vašega računa in gesla.

2.3. Omejitve: Uporaba Spletne strani na način, ki krši katerokoli zakonodajo ali pravice tretjih oseb, ni dovoljena. Prav tako ni dovoljeno ovirati delovanje Spletne strani ali poskušati neupravičeno dostopati do njenih sistemov.

3. Intelektualna lastnina

3.1. Avtorske pravice: Vsebine na Spletni strani, vključno z besedili, slikami, grafikami in drugimi materiali, so zaščitene z avtorskimi pravicami in drugimi pravicami intelektualne lastnine. Vsebine Spletne strani brez našega izrecnega dovoljenja ne smete kopirati, distribuirati ali reproducirati.

3.2. Blagovne znamke: Vse blagovne znamke in logotipi na Spletni strani so last Jurko d.o.o. in jih ne smete uporabljati brez našega pisnega dovoljenja.

4. Varovanje osebnih podatkov

Vaša zasebnost nam je pomembna. Prosimo, preberite našo Politiko zasebnosti, da izveste, kako ravnamo z vašimi osebnimi podatki.

5. Odgovornost

5.1. Izključitev odgovornosti: Spletna stran zagotavlja informacije izključno v informativne namene. Ne jamčimo za natančnost ali popolnost informacij na Spletni strani in ne prevzemamo odgovornosti za morebitno škodo ali izgube, ki bi lahko nastale zaradi uporabe Spletne strani.

5.2. Povezave na tretje strani: Spletna stran lahko vsebuje povezave na tretje strani. Ne odgovarjamo za vsebino ali politike zasebnosti takih tretjih strani.

6. Spremembe pravil uporabe

Pridržujemo si pravico do spremembe teh pravil uporabe kadarkoli. Posodobljene različice pravil bodo objavljene na Spletni strani, zato vas spodbujamo, da jih redno preverjate, da boste obveščeni o spremembah.

7. Kontakt

Če imate kakršna koli vprašanja ali komentarje glede teh pravil uporabe, nas prosimo kontaktirajte prek kontaktnih podatkov, navedenih na naši Spletni strani.

Ta pravila uporabe začnejo veljati od 29.11.2023.

Hvala vam, ker uporabljate Spletno stran Jurko d.o.o. in spoštujete ta pravila uporabe.